Η τεχνολογία Rixin κέρδισε το βραβείο «άριστης BIPV Veken επιχείρησης λύσης» φλυτζανιών

March 10, 2022

τελευταία εταιρεία περί Η τεχνολογία Rixin κέρδισε το βραβείο «άριστης BIPV Veken επιχείρησης λύσης» φλυτζανιών

Η τεχνολογία Rixin κέρδισε το βραβείο «άριστης BIPV Veken επιχείρησης λύσης» φλυτζανιών

 

Στις 21 Οκτωβρίου, διάσκεψη βιομηχανίας OFweek2021 (η 12η) ηλιακή φωτοβολταϊκή και η ετήσια τελετή επηβραβεύσεων διοργανώθηκαν επιτυχώς σε Shenzhen. Οι φωτοβολταϊκοί εμπειρογνώμονες και η επιχείρηση βιομηχανίας elites απ' όλες τις απόψεις της βιομηχανικής αλυσίδας σύλλεξαν μαζί για να διευθύνουν τις ευφυείς συγκρούσεις και να προωθήσουν από κοινού την ηλιακή φωτοβολταϊκή βιομηχανία της Κίνας για να έχουν τις μεγαλύτερες συνεισφορές στο στόχο «διπλού άνθρακα».

 

 

Στη σύνοδο κεντρικής ομιλίας, Zou Jian, Διευθυντής Μάρκετινγκ του ευφυούς BIPV Rixin τμήματος τεχνολογίας, μοιράστηκε την πλούσια πρακτική εμπειρία της εφαρμογής BIPV της τεχνολογίας Rixin κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών, και έφερε τον μηδέν-άνθρακα της τεχνολογίας Rixin χτίζοντας την ευφυή φωτοβολταϊκή λύση συστημάτων, η οποία προκάλεσε τους συμμετέχοντες. ευρέως ενδιαφερόμενος.

 

 

Στη τελετή βραβεύσεωης, η τεχνολογία Rixin κέρδισε βραβείο το «άριστης BIPV επιχείρησης λύσης». Η τεχνολογία Rixin δεν θα ξεχάσει την αρχική πρόθεσή της, όπως πάντα, την εστίαση στο ηλιακό τμήμα BIPV, και θα συνεργαστεί με τους άριστους συνεργάτες όπως Huawei για να επιτρέψει στην πράσινη δύναμη να εισαχθούν χιλιάδες οικογένειες και βιομηχανίες.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Gimy Peng
Τηλ.: : 86-13627219944
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)